TRASLLAT SENYERA DE XIRIVELLA A QUART 2013-2014

19 D'OCTUBRE DE 2013 A LES 18,30 HORES CELEBREM EL SOLEMNE TRASLLAT DE LA NOSTRA SENYERA DESDE L'AJUNTAMENT DE XIRIVELLA A L'AJUNTAMENT DE QUART DE POBLET, ACOMPANYATS PEL ALCALDE ENRIC ORTI FERRE I DIVERSOS REGIDORS, FALLERES MAJORS, PRESIDENTS, FALLERES MAJORS INFANTILS I PRESIDENTS INFANTILS DE QUART DE POBLET I XIRIVELLA I LA DIRECTIVA DE L'AGRUPACIÓ. A XIRIVELLA ES REALITZA LA TRADICIONAL BAIXADA DE LA SENYERA DAVANT DE L'ATENTA MIRADA DE TOTS EL PRESENTS. A L'ACABAR ES VA DISPARAR UN CASTELL DE FOCS ARTIFICIALS, COMENÇANT A CONTINUACIÓ EL CERCAVILES FINS A LA PLAÇA GERART GARCES ON SE LI VA DONAR LA DESPEDIDA ALS SONS DE L'HIMNE REGIONAL I LES 21 SALVES REGLAMENTÀRIES PUJANT DESPRÉS ALS AUTOBUSOS, PER A DESPLAÇAR-SE FINS A QUART DE POBLET ON L'ALCADESA CARMEN MARTINEZ RAMIREZ, REGIDORS DE QUART DE POBLET, LA FALLERA MAJOR DE VALÈNCIA 2014 CARME SANCHO DE ROSA AMB LA SEUA CORT D'HONOR ELS ESPERAVEN.

A LES 19,30 HORES ELS ASSISTENTS A L'ESDEVENIMENT SE VAN REUNIR EN EL PARC DE SANT ONOFRE DE QUART DE POBLET PER A INTERCANVIAR ELS CORRESPONENTS SALUTACIONS I BENVINGUDES. DES D'ALLÍ FINS L'AJUNTAMENT ES REALITZA UN CERCAVILES DESFILANT EN EL MATEIX, ELS PRESIDENTS I LES FALLERES MAJORS DE L'AGRUPACIÓ, LA FALLERA MAJOR DE VALÈNCIA AMB LA SEUA CORT D'HONOR, LA SENYERA DE L'AGRUPACIÓ, ELS DIRECTIUS DE LA MATEIXA, LES MÀXIMES AUTORITATS DE LES DOS LOCALITATS, TANCANT LA COMITIVA LA BANDA MUNICIPAL DE QUART DE POBLET.

JA EN LA PLAÇA DEL PAIS VALÈNCIA LA MUSICA VA SONAR PER A EMMARCAR L'ASCENS FINS AL BALCÓ DE L'AJUNTAMENT DE LA SENYERA. AL FINALITZAR ES VA DISPARAR UN CASTELL DE FOCS ARTIFICIALS. UNA VEGADA EN L'INTERIOR DE L'AJUNTAMENT EL SECRETARI DE L'AGRUPACIÓ VA LLEGIR L'ACORD PLENARI QUE DICTAMINA EL TRASLLAT DE LA SENYERA D'UNA POBLACIÓ A UNA ALTRA DURANT UN ANY, SENT FIRMAT PER L'ALCALDESA DE QUART DE POBLET, EL PRESIDENT DE LA L'AGRUPACIÓ I COM A TESTIMONI PER LA FALLERA MAJOR DE VALÈNCIA CARME SANCHO DE LA ROSA. ES VALIDAVA I CONSENSUAVA AIXÍ UN ANY MES ESTA TRADICIÓ.

AL FINAL DE L'ACTE VA SER OFERIT UN VI D'HONOR PER L'AJUNTAMENT DE QUART DE POBLET.