I MATINAL INFANTIL D'ATLETISME

 
19 D'OCTUBRE DE 2014 EN EL POLIESPORTIU MUNICIPAL DE QUART DE POBLET VAM FER LA I MATINAL INFANTIL D'ATLETISME, AMB GRAN AFLUÈNCIA DELS XIQUETS I XIQUETES DE LES FALLES DE L'AGRUPACIÓ, AMB EL SEGÜENT RESULTAT:

CATEGORIA CHUPETIN XIQUETS: CAMPIÓ FERRAN SOLER DE LA FALLA GENERAL ASENSI, SUBCAMPIÓ MIGUEL LOPEZ DE LA FALLA CARRER ALACANT, 3º CLASSIFICAT ALAN ORTEGA DE LA FALLA GENERAL ASENSI. XIQUETES: CAMPIÓ EVA PEREZ DE LA FALLA L'ALCOTA.

CATEGORIA BENJAMIN XIQUETS: CAMPIÓ EFREN GRIÑO DE LA FALLA GENERAL ASENSI, SUBCAMPIÓ UNAI MARTIN DE LA FALLA CARRER ALACANT, 3º CLASSIFICAT CARLOS GRIÑO DE LA FALLA GENERAL ASENSI. XIQUETES: CAMPIÓ MARTA RINCON DE LA FALLA CARRER ALACANT, SUBCAMPIÓ LUCIA LOZANO DE LA FALLA CARRER ALACANT, 3º CLASSIFICAT ALBA ALMAZAN DE LA FALLA CARRER ALACANT.

CATEGORIA ALEVIN XIQUETS: CAMPIÓ CRISTIAN CALLEJA DE LA FALLA CARRER ALACANT, SUBCAMPIÓ AARON RAMOS DE LA FALLA DOCTOR GOMEZ FERRER, 3º CLASSIFICAT EX-AEQUO RICARDO TORMO DE LA FALLA DOCTOR GOMEZ FERRER I JOSE VALERO DE LA FALLA TRIBUNAL DE LES AIGÜES. XIQUETES: CAMPIÓ VANESSA CASTELLO DE LA FALLA TRIBUNAL DE LES AIGÜES, SUBCAMPIÓ SOFIA SOLER DE LA FALLA GENERAL ASENSI, 3º CLASSIFICAT CARLA PEREZ DE LA FALLA L'ALCOTA-SAGUNT.

CATEGORIA INFANTIL XIQUETS: CAMPIÓ SERGI BONDIA DE LA FALLA TRIBUNAL DE LES AIGÜES, SUBCAMPIÓ SERGIO CASTELLO DE LA FALLA TRIBUNAL DE LES AIGÜES, 3º CLASSIFICAT ALEX ROMERO DE LA FALLA DOCTOR GOMEZ FERRER. XIQUETES: CAMPIÓ SILVIA VALERO DE LA FALLA TRIBUNAL DE LES AIGÜES, SUBCAMPIÓ AROA MORCILLO DE LA FALLA TRIBUNAL DE LES AIGÜES.