MARATO DE PARXIS I DOMINO 2014-2015

29 DE NOVEMBRE DE 2014 ES VAN JUGAR ELS MARATONS DE PARXÍS I DOMINO, EN EL CASAL DE LA FALLA GENERAL ASENSI-MARQUES DE SOLFERI DE QUART DE POBLET, COMENÇANT-SE LES PARTIDES A LES 18 HORES MOLT ANIMATS TOTS I AMB MOLT BON ROTLLO. A LES 22 HORES VAM FER UNA PAUSA PER A DISFRUTAR DEL SOPAR QUE ENS HAVIA PREPARAT LA FALLA GENERAL ASENSI I A CONTINUACIÓ CONTINUAREM DISPUTANT LES PARTIDES QUE FALTAVEN FINS A LES 5 DEL MATI QUE ES VAEN ACABAR I ESTOS SON ELS:

RESULTATS DEL CAMPIONAT DE PARXÍS: HAN PARTICIPAT 7 PARELLES. CAMPIÓ MONT DE PIETAT (PAQUI NAVARRO MARIN I Mª ANGELES ZANON LEON), SUBCAMPIÓ MONT DE PIETAT (ZULEMA RUIZ SALVADOR I MANUEL JURADO AIBAR) , 3º CLASSIFICAT GENERAL ASENSI (REME MENDEZ CRESPO I MARIA JIMENEZ CANO).

RESULTATS DEL CAMPIONAT DE DOMINO: HAN PARTICIPAT 10 PARELLES DE LES FALLES TRIBUNAL DE LES AIGÜES, MESTRE SERRANO-ALACANT, PIO XII-JAUME ROIG, MONT DE PIETAT, GENERAL ASENSI-MARQUES DE SOLFERI I SANT ANTONI. CAMPIÓ MONT DE PIETAT (MANOLO MARTINEZ I JUAN DONET), SUBCAMPIÓ PIO XII-JAUME ROIG (VICENTE MORENO I ALBERTO GUERRERO), 3º CLASSIFICAT PIO XII-JAUME ROIG (LORENZO RUEDA I JOSE LUIS MOYA).