II MATINAL INFANTIL D'ATLETISME

4 D'OCTUBRE DE 2015 EN EL POLIESPORTIU MUNICIPAL DE QUART DE POBLET VAM FER LA II MATINAL INFANTIL D'ATLETISME, AMB GRAN AFLUÈNCIA DELS XIQUETS I XIQUETES DE LES FALLES DE L'AGRUPACIÓ, AMB EL SEGÜENT RESULTAT:

CATEGORIA CHUPETIN XIQUETS: CAMPIÓ NICOLAS MARTINEZ DE LA FALLA MESTRE SERRANO, SUBCAMPIÓ HECTOR CUQUERELLA DE LA FALLA PIO XII, 3º CLASSIFICAT ALAN ORTEGA DE LA FALLA GENERAL ASENSIO. XIQUETES: CAMPIÓ VALERIA BOIZA DE LA FALLA CARRER ALACANT, SUBCAMPIÓ EUNICE RUEDAS DE LA FALLA L'ALCOTA, 3º CLASSIFICAT ANDREA ALMAZAN DE LA FALLA CARRER ALACANT.

CATEGORIA BENJAMIN XIQUETS: CAMPIÓ QUIQUE LOZOYA DE LA FALLA MESTRE SERRANO, SUBCAMPIÓ JOAN CUQUERELLA DE LA FALLA PIO XII, 3º CLASSIFICAT ALVARO CALERO DE LA FALLA POETA LLORENTE. XIQUETES: CAMPIÓ SOFIA BONDIA DE LA FALLA POETA LLORENTE, SUBCAMPIÓ SILVIA MURCIA DE LA FALLA POETA LLORENTE, 3º CLASSIFICAT ALBA ALBAZAN DE LA FALLA CARRER ALACANT.

CATEGORIA ALEVIN XIQUETS: CAMPIÓ HUGO MARTINEZ DE LA FALLA MESTRE SERRANO, SUBCAMPIÓ RAFA JUAN BONDIA DE LA FALLA POETA LLORENTE, 3º CLASSIFICAT ONOFRE BONDIA DE LA FALLA POETA LLORENTE. XIQUETES: CAMPIÓ ANDREA MARTINEZ DE LA FALLA MESTRE SERRANO, SUBCAMPIÓ GEMA LOPEZ DE LA FALLA MESTRE SERRANO, 3º CLASSIFICAT NATALIA CORDERO DE LA FALLA CARRER ALACANT.

CATEGORIA INFANTIL XIQUETS: CAMPIÓ JOSE ANGEL RAMOS DE LA FALLA POETA LLORENTE, SUBCAMPIÓ JOEL GONZALEZ MINGUEZ DE LA FALLA GENERAL ASENSIO. XIQUETES: CAMPIÓ SOFIA MARTINEZ MORENO DE LA FALLA POETA LLORENTE, SUBCAMPIÓ MARIA CALERO FORRIOLS DE LA FALLA POETA LLORENTE, 3º CLASSIFICAT MARIA MARTINEZ DE LA FALLA POETA LLORENTE

ENHORABONA A TOTS ELS GUANYADORS.