TRASLLAT SENYERA DE QUART A XIRIVELLA 2016-2017

8 D'OCTUBRE DE 2016 A LES 16 HORES CELEBREM EL SOLEMNE TRASLLAT DE LA NOSTRA SENYERA DESDE L'AJUNTAMENT DE QUART DE POBLET A L'AJUNTAMENT DE XIRIVELLA, ACOMPANYATS PER L'ALCALDESSA CARMEN MARTINEZ RAMIREZ I DIVERSOS REGIDORS, FALLERES MAJORS, PRESIDENTS, FALLERES MAJORS INFANTILS I PRESIDENTS INFANTILS DE QUART DE POBLET I XIRIVELLA I LA DIRECTIVA DE L'AGRUPACIÓ.

A QUART DE POBLET ES REALITZA LA TRADICIONAL BAIXADA DE LA SENYERA DAVANT DE L'ATENTA MIRADA DE TOTS EL PRESENTS. A L'ACABAR ES VA DISPARAR UN CASTELL DE FOCS ARTIFICIALS, COMENÇANT A CONTINUACIÓ EL CERCAVILES FINS AL PARC DE SANT ONOFRE ON SE LI VA DONAR LA DESPEDIDA DISPARANT LES 21 SALVES REGLAMENTÀRIES, PUJANT DESPRÉS ALS AUTOBUSOS, PER A DESPLAÇAR-SE FINS A XIRIVELLA ON L'ALCALDE MICHEL MONTANER BERBEL, REGIDORS DE XIRIVELLA, LA FALLERA MAJOR DE VALÈNCIA 2016 ALICIA MORENO MORALES, LA FALLERA MAJOR INFANTIL DE VALÊNCIA 2016 SOFIA SOLER CASAS, AMB LES SEUS CORTS D'HONOR ELS ESPERAVEN.

A LES 17 HORES ELS ASSISTENTS A L'ESDEVENIMENT SE VAN REUNIR EN LA PLAÇA SANT FRANCESC DE PAULA DE XIRIVELLA PER A INTERCANVIAR ELS CORRESPONENTS SALUTACIONS I BENVINGUDES. DES D'ALLÍ FINS L'AJUNTAMENT ES REALITZA UN CERCAVILES DISPARANT-SE LES 21 SALVES REGLAMENTÀRIES I DESFILANT EN EL MATEIX, ELS PRESIDENTS I LES FALLERES MAJORS DE L'AGRUPACIÓ, LA FALLERA MAJOR DE VALÈNCIA, LA FALLERA MAJOR INFANTIL DE VALÈNCIA AMB LES SEUES CORTS D'HONOR, LA SENYERA DE L'AGRUPACIÓ, ELS DIRECTIUS DE LA MATEIXA, LES MÀXIMES AUTORITATS DE LES DOS LOCALITATS, TANCANT LA COMITIVA LA BANDA MUNICIPAL DE XIRIVELLA.

JA EN LA PLAÇA DE LA CONCORDIA LA MUSICA VA SONAR PER A EMMARCAR L'ASCENS FINS AL BALCÓ DE L'AJUNTAMENT DE LA SENYERA. AL FINALITZAR ES VA DISPARAR UN CASTELL DE FOCS ARTIFICIALS. UNA VEGADA EN L'INTERIOR DE L'AJUNTAMENT EL SECRETARI DE L'AGRUPACIÓ JOAN VICENT ENRIQUE MONTE VA LLEGIR L'ACORD PLENARI QUE DICTAMINA EL TRASLLAT I DEPOSIT DE LA SENYERA D'UNA POBLACIÓ A UNA ALTRA DURANT UN ANY, SENT FIRMAT PER L'ALCALDE DE XIRIVELLA MICHEL MONTANER BERBEL, EL PRESIDENT DE L'AGRUPACIÓ JOSEP LLUIS NAVARRO PEREZ I COM A TESTIMONI PER LA FALLERA MAJOR DE VALÈNCIA ALICIA MORENO MORALES I LA FALLERA MAJOR INFANTIL DE VALÈNCIA SOFIA SOLER CASAS.

ES VALIDAVA I CONSENSUAVA AIXÍ UN ANY MES ESTA TRADICIÓ.

AL FINAL DE L'ACTE VA SER OFERIT UN VI D'HONOR PER L'AJUNTAMENT DE XIRIVELLA.