TRASLLAT SENYERA DE XIRIVELLA A QUART 2017-2018

22 D'OCTUBRE DE 2017 A LES 11 HORES CELEBREM EL SOLEMNE TRASLLAT DE LA NOSTRA SENYERA DESDE L'AJUNTAMENT DE XIRIVELLA A L'AJUNTAMENT DE QUART DE POBLET, ACOMPANYATS PER L'ALCALDE DE XIRIVELLA D. RICARD BARBERÁ GUILLÉN I DIVERSOS REGIDORS, FALLERES MAJORS, PRESIDENTS, FALLERES MAJORS INFANTILS I PRESIDENTS INFANTILS DE QUART DE POBLET I XIRIVELLA I LA DIRECTIVA DE L'AGRUPACIÓ.

A XIRIVELLA ES REALITZA LA TRADICIONAL BAIXADA DE LA SENYERA DAVANT DE L'ATENTA MIRADA DE TOTS EL PRESENTS. A L'ACABAR ES VA DISPARAR UN CASTELL DE FOCS ARTIFICIALS, COMENÇANT A CONTINUACIÓ EL CERCAVILES FINS HASTA LA PLAÇA GERARDO GARCÉS ON SE LI VA DONAR LA DESPEDIDA DISPARANT LES 21 SALVES REGLAMENTÀRIES, PUJANT DESPRÉS ALS AUTOBUSOS, PER A DESPLAÇAR-SE FINS A QUART DE POBLET ON L'ALCALDESSA Dª CARME MARTÍNEZ RAMÍREZEL, REGIDORS DE QUART DE POBLET, LA FALLERA MAJOR DE VALÈNCIA 2018 ROCÍO GIL UNCIO, LA FALLERA MAJOR INFANTIL DE VALÊNCIA 2018 DANIELA GÓMEZ DE LOS ÁNGELES, AMB LES SEUS CORTS D'HONOR ELS ESPERAVEN.

A LES 12 HORES ELS ASSISTENTS A L'ESDEVENIMENT SE VAN REUNIR EN EL PARC DE SANT ONOFRE DE QUART DE POBLET PER A INTERCANVIAR ELS CORRESPONENTS SALUTACIONS I BENVINGUDES. DES D'ALLÍ FINS L'AJUNTAMENT ES REALITZA UN CERCAVILES DISPARANT-SE LES 21 SALVES REGLAMENTÀRIES I DESFILANT EN EL MATEIX, ELS PRESIDENTS I LES FALLERES MAJORS DE L'AGRUPACIÓ, LA FALLERA MAJOR DE VALÈNCIA, LA FALLERA MAJOR INFANTIL DE VALÈNCIA AMB LES SEUES CORTS D'HONOR, LA SENYERA DE L'AGRUPACIÓ, ELS DIRECTIUS DE LA MATEIXA, LES MÀXIMES AUTORITATS DE LES DOS LOCALITATS, TANCANT LA COMITIVA LA BANDA MUNICIPAL DE QUART DE POBLET.

JA EN LA PLAÇA DEL PAIS VALÈNCIA LA MUSICA VA SONAR PER A EMMARCAR L'ASCENS FINS AL BALCÓ DE L'AJUNTAMENT DE LA SENYERA. AL FINALITZAR ES VA DISPARAR UN CASTELL DE FOCS ARTIFICIALS. UNA VEGADA EN L'INTERIOR DE L'AJUNTAMENT LA SECRETARIA DE L'AGRUPACIÓ VA LLEGIR L'ACORD PLENARI QUE DICTAMINA EL TRASLLAT I DEPOSIT DE LA SENYERA D'UNA POBLACIÓ A UNA ALTRA DURANT UN ANY, SENT FIRMAT PER L'ALCALDESSA DE QUART DE POBLET CARME MARTÍNEZ RAMIÍREZL, EL PRESIDENT DE L'AGRUPACIÓ LLUIS GARCÍA SÁNCHEZ I COM A TESTIMONI PER LA FALLERA MAJOR DE VALÈNCIA ROCÍO GIL UNCIO I LA FALLERA MAJOR INFANTIL DE VALÈNCIA DANIELA GÓMEZ DE LOS ÁNGELES.

ES VALIDAVA I CONSENSUAVA AIXÍ UN ANY MES ESTA TRADICIÓ.

AL FINAL DE L'ACTE VA SER OFERIT UN VI D'HONOR PER L'AJUNTAMENT DE QUART DE POBLET.