PRESELECCIÓ CORTS D'HONOR I F.M. 2023

23 DE JULIOL DE 2022 A LES 22,30 HORES EN LA PLAÇA GERARDO GARCÉS DE XIRIVELLA, REALITZEM LA PRESELECCIÓ PER A LES CORTS D'HONOR I FALLERES MAJORS DE VALÈNCIA 2023. A L'ACTE VAN ACUDIR EL REGIDOR DE QUART DE POBLET D. BARTOLOME NOFUENTES, L'ALCALDE DE XIRIVELLA D. MICHEL MONTANER BERBEL, AIXÍ COM EL PRESIDENT DE L'AGRUPACIÓ DE FALLES TURIA JOAN CARLES MOLINA RUIZ.

LES PRESENTADORES DE L'ACTE FOREN: LA SENYORETA AMPARO POZUELO I ROMERO PRESELECCIONADA 2022 DE LA FALLA PIUS XII-JAUME ROIG I LA XIQUETA CARME SALUT CALABUIG I MONTROY PRESELECCIONADA INFANTIL 2022 DE LA FALLA SANT ANTONI.

TAMBÉ VA ACUDIR CARMEN MARTÍN CARBONELL FALLERA MAJOR DE VALÈNCIA 2022 AIXI COM LA SEUA CORT D'HONOR. .

EN EL DESCANS VAM DISFRUTAR D'UNES DANSES DE LA FALLA DOCTOR GÓMEZ FERRER, ACOMPANYATS DELS XIRIMITERS.

QUAN EL JURAT VA TINDRE ACABAT EL VEREDICTE, LES PRESENTADORES VAN PROCEDIR A LLEGIR-LO AMB EL SEGÜENT RESULTAT:

CANDIDATES PRESELECCIONADES MAJORS: SILVIA GARCÍA LÓPEZ DE LA FALLA PIUS XII-JAUME ROIG, ALICIA MARTÍNEZ SÁNCHEZ DE LA FALLA TRIBUNAL DE LES AIGÜES I LAURA CHILLÓN UREÑA DE LA FALLA DOCTOR GÓMEZ FERRER.

CANDIDATES PRESELECCIONADES INFANTILS: JIMENA CAPARRÓS CASTELLANO DE LA FALLA VALÈNCIA-TEODOR LLORENTE, IRENE BELLVER OJEDA DE LA FALLA PIUS XII-JAUME ROIG I DAVINIA ORIVES CAÑADA DE LA FALLA PLAÇA DE SANT JOAN.

ENHORABONA A TOTES LES CANDIDATES PRESELECCIONADES.