TRASLLAT SENYERA DE XIRIVELLA A QUART 2022-2023

23 D'OCTUBRE DE 2022 A LES 11 HORES CELEBREM EL SOLEMNE TRASLLAT DE LA NOSTRA SENYERA DESDE L'AJUNTAMENT DE XIRIVELLA A L'AJUNTAMENT DE QUART DE POBLET, ACOMPANYATS PER L'ALCALDE DE XIRIVELLA D. MICHEL MONTANER BERBEL I DIVERSOS REGIDORS, FALLERES MAJORS, PRESIDENTS, FALLERES MAJORS INFANTILS I PRESIDENTS INFANTILS DE QUART DE POBLET I DE XIRIVELLA I LA DIRECTIVA DE L'AGRUPACIÓ.

A XIRIVELLA ES REALITZA LA TRADICIONAL BAIXADA DE LA SENYERA DAVANT DE L'ATENTA MIRADA DE TOTS EL PRESENTS. A L'ACABAR ES VA DISPARAR UN CASTELL DE FOCS ARTIFICIALS, COMENÇANT A CONTINUACIÓ EL CERCAVILES PER TOTA LA PLAÇA DE LA CONCORDIA, FINS HASTA LA PART TRASERA DE L'AJUNTAMENT ON SE LI VA DONAR LA DESPEDIDA DISPARANT LES 21 SALVES REGLAMENTÀRIES, PUJANT DESPRÉS ALS AUTOBUSOS, PER A DESPLAÇAR-SE FINS A QUART DE POBLET ON L'ALCALDESSA Dª CARME MARTÍNEZ RAMÍREZ I ELS REGIDORS DE QUART DE POBLET ENS ESPERAVEN.

A LES 12 HORES ELS ASSISTENTS A L'ESDEVENIMENT SE VAN REUNIR EN EL PARC DE SANT ONOFRE DE QUART DE POBLET PER A INTERCANVIAR ELS CORRESPONENTS SALUTACIONS I BENVINGUDES, DISPARANT-SE LES 21 SALVES REGLAMENTÀRIES. DES D'ALLÍ FINS L'AJUNTAMENT ES REALITZA UN CERCAVILES PER LA AVINGUDA DE SANT ONOFRE I DESFILANT EN EL MATEIX, ELS PRESIDENTS I LES FALLERES MAJORS DE L'AGRUPACIÓ, LA SENYERA DE L'AGRUPACIÓ, ELS DIRECTIUS DE LA MATEIXA, LES MÀXIMES AUTORITATS DE LES DOS LOCALITATS, TANCANT LA COMITIVA LA BANDA MUNICIPAL DE QUART DE POBLET.

JA EN LA PLAÇA DEL PAIS VALÈNCIA LA MUSICA VA SONAR PER A EMMARCAR L'ASCENS FINS AL BALCÓ DE L'AJUNTAMENT DE LA SENYERA. ACABANT L'HIMNE REGIONAL ES VA DISPARAR UN CASTELL DE FOCS ARTIFICIALS. UNA VEGADA EN L'INTERIOR DE L'AJUNTAMENT EL SECRETARI DE L'AGRUPACIÓ JOAN VICENT ENRIQUE MONTE VA LLEGIR L'ACORD PLENARI QUE DICTAMINA EL TRASLLAT I DEPOSIT DE LA SENYERA D'UNA POBLACIÓ A UNA ALTRA DURANT UN ANY, SENT FIRMAT PER L'ALCALDESSA DE QUART DE POBLET CARME MARTÍNEZ RAMIÍREZ I EL PRESIDENT DE L'AGRUPACIÓ JUAN CARLOS MOLINA RUIZ.

ES VALIDAVA I CONSENSUAVA AIXÍ UN ANY MES ESTA TRADICIÓ.

AL FINAL DE L'ACTE VA SER OFERIT UN VI D'HONOR PER L'AJUNTAMENT DE QUART DE POBLET.