TRASLLAT SENYERA DE QUART A XIRIVELLA 2023-2024

29 D'OCTUBRE DE 2023 A LES 11 HORES CELEBREM EL SOLEMNE TRASLLAT DE LA NOSTRA SENYERA DESDE L'AJUNTAMENT DE QUART DE POBLET A L'AJUNTAMENT DE XIRIVELLA, ACOMPANYATS PER L'ALCALDESSA DE QUART DE POBLET Dª CRISTINA MORA LUJAN, DIVERSOS REGIDORS DE QUART DE POBLET, FALLERES MAJORS, PRESIDENTS, FALLERES MAJORS INFANTILS I PRESIDENTS INFANTILS DE QUART DE POBLET I XIRIVELLA I LA DIRECTIVA DE L'AGRUPACIÓ.

A QUART DE POBLET ES REALITZA LA TRADICIONAL BAIXADA DE LA SENYERA DAVANT DE L'ATENTA MIRADA DE TOTS EL PRESENTS. A L'ACABAR ES VA DISPARAR UN CASTELL DE FOCS ARTIFICIALS, COMENÇANT A CONTINUACIÓ EL CERCAVILES FINS HASTA EL PARC DE SANT ONOFRE ON SE LI VA DONAR LA DESPEDIDA DISPARANT LES 21 SALVES REGLAMENTÀRIES, PUJANT DESPRÉS ALS AUTOBUSOS, PER A DESPLAÇAR-SE FINS A LA PLAÇA GERARDO GARCES DE XIRIVELLA ON L'ALCALDESSA Dª. PAQUI BARTUAL BERMELL I DIVERSOS REGIDORS DE XIRIVELLA, LA FALLERA MAJOR DE VALÈNCIA MARIA ESTELA ARLANDIS FERRANDO AMB LA SEUA CORT D'HONOR ELS ESPERAVEN.

A LES 12,30 HORES ELS ASSISTENTS A L'ESDEVENIMENT SE VAN REUNIR EN LA PLAÇA GERARDO GARCES DE XIRIVELLA PER A INTERCANVIAR ELS CORRESPONENTS SALUTACIONS I BENVINGUDES. DES D'ALLÍ FINS L'AJUNTAMENT ES REALITZA UN CERCAVILES DISPARANT-SE LES 21 SALVES REGLAMENTÀRIES I DESFILANT EN EL MATEIX, ELS PRESIDENTS I LES FALLERES MAJORS DE L'AGRUPACIÓ, LA FALLERA MAJOR DE VALÉNCIA AMB LA SEUA CORT D'HONOR, LA SENYERA DE L'AGRUPACIÓ, ELS DIRECTIUS DE LA MATEIXA, LES MÀXIMES AUTORITATS DE XIRIVELLA I DE QUART DE POBLET, TANCANT LA COMITIVA LA BANDA MUNICIPAL DE XIRIVELLA.

JA EN LA PLAÇA DE LA CONCORDIA LA MUSICA VA SONAR PER A EMMARCAR L'ASCENS FINS AL BALCÓ DE L'AJUNTAMENT DE LA SENYERA. AL FINALITZAR ES VA DISPARAR UN CASTELL DE FOCS ARTIFICIALS. UNA VEGADA EN L'INTERIOR DE L'AJUNTAMENT EL SECRETARI DE L'AGRUPACIÓ JOAN VICENT ENRIQUE I MONTE VA LLEGIR L'ACORD PLENARI QUE DICTAMINA EL TRASLLAT I DEPOSIT DE LA SENYERA D'UNA POBLACIÓ A UNA ALTRA DURANT UN ANY, SENT FIRMAT PER L'ALCALDESSA DE XIRIVELLA Dª. PAQUI BARTUAL BERMELL I PEL PRESIDENT DE L'AGRUPACIÓ DE FALLES TURIA JOAN CARLES MOLINA RUIZ.

ES VALIDAVA I CONSENSUAVA AIXÍ UN ANY MES ESTA TRADICIÓ.

AL FINAL DE L'ACTE VA SER OFERIT UN VI D'HONOR PER L'AJUNTAMENT DE XIRIVELLA.